Oslo Motorshow

Om man er interessert i bil og motor, så vil et besøk til Norges Varemesse være tingen for deg. Hver høst arrangeres det Oslo Motorshow, og her er det noe for alle og enhver. Jeg har selv vært der, men det begynner å bli noen år siden. Men arrangementet bare vokser år for år, og dette er noe mange ser frem til hver høst. Man kan også melde på sin egen bil på Oslo Motorshow, det er med andre ord ikke kun for de profesjonelle.

Unik mulighet for klubber

Man kan også søke om stand for sin bilklubb. Dette vil da være en perfekt måte å promotere klubben og de kjøretøy som medlemmene har.

Men det er populært å få innpass på Oslo Motorshow, så her gjelder det å være tidlig ute.

Arrangøren vil i søknaden vite litt om type biler, info om klubben og hvordan utformingen på standen kan være.

Det kan også være en gylden mulighet til å få nye medlemmer, mange tusen besøker denne messen årlig.

Publikumsrekord

I 2017 ble det satt rekord, dette var den åttende utgaven av Oslo Motorshow. Hele 41.848 personer var innom messa for å få med seg bil festen, og arrangøren er strålende fornøyd med dette.

De takker først og fremst de frivillige som jobber med showet, uten dem hadde det vært helt umulig å få til noe slikt. Private utstillere trekkes også frem, det er mange som år etter år kommer med flotte biler som trekker folk.

30 000 kvadratmeter

Det er store dimensjoner vi snakker om, og det er både personbiler, lastebiler og motorsykler å finne her. Oslo Motorshow arrangeres siste helg i oktober, fra fredag til søndag.

Fjorårets publikumsfavoritt var en Bugatti Chiron, til den nette pris av cirka 50 millioner norske kroner.

Ford Coupe 1931 modell

Per Erik Langkaas vant prisen for Skandinavias flotteste bil, det er ikke første gangen mannen fra Bø i Telemark stikker av gårde med seieren med sin Ford Coupe. Det er også utenlandske biler med, så her er konkurransen knallhard.

Per Erik vant også prisene Peoples Choice Car, Best in Show Amcar og Juryens Valg Amcar.

Dyktige folk i staben

Private utstillere som trekker folk, er allerede nevnt som en suksessfaktor. Men i tillegg trekker arrangøren frem, viktigheten av en god stab og ikke minst lojale sponsorer.

Må oppleves

Det er ikke lett å beskrive Oslo Motorshow, her skjer det noe hele tiden tre dager til ende. Det er show både ute og inne i messehallen på Lillestrøm, og mange nøyer seg ikke bare med en dag.

Sentralt plassert

Det å velge Lillestrøm som sted for arrangementet, er nok en av faktorene for at publikum strømmer til showet. Det er kun 20 minutter med bil fra Oslo sentrum, og med toget tar det cirka 10 minutter fra Oslo Sentralstasjon.

Det kan bli snaut med parkeringsplasser, så det oppfordres til å reise kollektivt. Bussforbindelser er også veldig gode, så det skal ikke være noe problem. Fra Gardermoen, bruker man cirka 15 minutter med tog.

Nyt en høstdag på Lillestrøm med mye krom og lakk!

Kanskje du også liker…

© 2021 Gullhagen-Motor